Bra bloggar..



Hamreryttarna: ja den här bloggen har väldigt intressanta och läsvärda inlägg, okej bra update och väldigt fin design också!






Brudarnaistallet: Ja dom här fina tjejerna har en väldigt bra blogg men inte helt bra updatering. Super fin desig och nu har dom även en juldesign men bilden är inte rättvis för bakrunden på bloggen är röd!






Tanneryttarna: ja vad ska man säga, det är bra updatering, bra inlägg (mycker läsvärda och mycker bilder) Och jul designen är riktigt roligt, ser ni rudolf och att hästen Taxinne strecker sig efter moroten och tomteluvan, så himla gulligt!






Stallkompisaar: Den här bloggen har rätt så bra updatering, och roliga inlägg och man lär sig mycker på inläggen, designen är fin och mycker filmer och det är bra!






JossanAmigo: Det här är en riktigt fin blogg, SKIT fin design och Jossan som har bloggen är ju proffs på designer så. Men det är inte så bra uptate men ändå en riktigt bra blogg!






Ponnymuppaar: Jaa det här är en bra blogg, med bra update men lite väl för mycket vardags inlägg för att det är ju en häst blogg! Men fin design!


(klickbara bilder)


Kommentarer
Postat av: johanna

tack! :)

2011-12-11 @ 22:05:58
URL: http://stallkompisaar.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Tack! :D

2011-12-12 @ 07:23:57
URL: http://brudarnaistallet.blogg.se/
Postat av: ♥ Tanneryttarna ♥

Vad kul att du gillar vår blogg :D Eran är också super fin och rolig att följa.

2011-12-12 @ 19:27:42
URL: http://tanneryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0