Veckans häst


Vi kör på veckans häst..igen, så vi vill ha motivering om varför din ponny/häst ska vinna. Sen så väljer vi inte på den som har fått mest röster, utan vem som vi tycker förtjänar vinna, och hade kanske mest genomtänkt text! :) Sesåå, skriv på! ;)


Gulliver, Dante & Spot!♥



Kommentarer
Postat av: Ema :>

Jag tycker Lakrits.

Den där lilla filuren som alltid ställer upp och lyssnar när ingen annan vill. Han som utvecklas med väldig fart. Lakrits, som blev slagen i sitt förra hem. Ja. Han har haft en hemsk bakgrund.



Men när jag för första gången såg honom, blev det liksom bara rätt. Det var som jag hade funnit min andra halva som alltid saknats. Som det kanske kändes när Märta träffade Prince, eller Nathalie träffade Gwen för första gången. Ni vet känslan?



Första gången jag red honom. Något jag aldig, aldrig & aldrig kommer glömma. Samspelet mellan häst och ryttare, att bli en.



Jag fortsatte rida honom. Han utvecklades med fart, fick muskler, fick den rätta hopptekninken, allt!



Men nu till det värsta, min mardröm.

Lakrits ska flytta efter jul. Gissa hur jag grät när jag hörde det. Eller, jag bröt rent ut sagt ihop. Jag gick inte till skolan dagen efter, och mådde dålig resten av veckan.



Men nu till saken, Jag vill att Lakrits ska bli veckans häst, innan han försvinner.



/Ema.

2011-12-16 @ 07:20:06
URL: http://rehn.blogg.se/
Postat av: rebeca

Dante värkdens bästa ponny <3 :)

2011-12-16 @ 22:07:02
Postat av: Jessica Holmqvist

Jag tycker att världens finaste DJ Sunny Girl ska vinna eller rättare sagt "Sunny" som hon kallas. Enligt mig är hon världens finaste ponny. Jag älskar inte bara efter hennes utseende utan själva hennes personlighet. Jag kan alltid komma till henne och hon lyssnar på mig. Hon är som min bästa vän.



Det går faktiskt inte att beskriva hur mycket jag älskar henne, ni ska bara veta hur himla glad jag blir när jag får henne på lektionerna. Ja, eftersom hon är en ridskole häst på det stall jag rider på. Gladö Ridsällskap.



Ni skulle kunna fråga det flesta som rider i samma grupp som mig som vet hur j*vla glad jag blir när jag får henne, jag typ ler hela tiden när jag fixar iordning henne. Jag pratar med henne om hur kul vi ska ha på lektionen osv. Jag säger till och med hemligheter till henne då ingen ser på. Jag berättar allt som har hänt under dagen för att hon ska få veta hur jag har det. Det har faktiskt hänt att jag har gråtit när jag har pratat med henne då ingen har sett på. Det är inte många som vet om det här att jag ärligt talat berättar allt för henne.



Nu kanske det flesta tänker "men du har ju haft andra favoritponnysar/hästar". Ja, det har jag haft men aldrig någon ponny som jag har känt så här starkt om.



Jag hoppas verkligen jag kommer förbli såhär liten som jag faktiskt är så jag får rida henne ett längre tag. Ja, jag är 15 år och är 1.55 lång. Det är väldigt kort för att vara 15 och snart 16 år. Men jag tror ärligt talat jag kommer stanna i den här längden som jag har vart ett tag.

Jag älskar henne över allt annat. Idag, imorgon och föralltid.

2011-12-17 @ 16:37:27
URL: http://jessicasjavlablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0