Svar på kommentarer!

k om Sporrar bra elr dåligt?:
Du är ingen J***vla expert på hästar, jag har sett dig rida och du rider som en himla nybörjare, sen ska du på era blogg vara SÅÅÅhimla expert på allt dehär och ge tips till andra som är bättre än dig, så dåligt! :@@
IP:
10 Januari, 06:47
k om Olika slags täcken:
alla täcken används ju vid olika tillfällen och för olika saker så de flesta som har egen häst har ju flera täcken för det räcker ju inte bara med ett!! :@ ****** amatörryttare
IP:
10 Januari, 06:42
K=Karoline om kalla mig bortskämd.. ? ;):
OJOJOJOJOJOJOJOJ så bortskämd du va då -.-'

men det är ju klart, dedär är ju mycke för dig som bara har Hööks grejor annrs, deras lilla budget priser, men det e ju klart, vad ska ridskoleryttare annars kunna köpa sina grejjer ifrån?
IP: 



10 Januari, 17:48
Svar: Alltså seriöst den här "Karoline" sluta med att skriva sånna elaka kommentarer. Fattar du inte att det kan såra folk eller? Ja, vi är ridskoleryttare men man kan köpa saker till sina sköthästar ändå. Ja viköper täcken, grimmer och sånt men det är väl inte ditt problem. Och vi kanske inte har tillgång att ha egen häst, och vi kanske inte har föräldrar som gillar hästar, så klaga inte på oss klaga på våra föräldrar?
Både jag, Nathalie och Märta känner oss träffade av det du har skrivit så kan du bara sluta med det, jag vet inte om du är avesjuk eller vad det är för fel på dig men SLUTA!
Vi gillar inte det du skriver!!!!

Kommentarer
Postat av: Jessica - Satsande ridskoleryttare

Men herregud skit i henne, svara inte på det hon säger liksom "if people are trying to bring you down it only means you are above them".



Just saying liksom.

2012-01-10 @ 20:01:24
URL: http://jessicaholmqvist.blogg.se/
Postat av: johanna

försök att strunta i henne! även om de inte är de lättaste. Hon vill ha uppmärksamheten.

Hon är uppenbarligen inte mycket bättre själv och gör de här för att må bättre själv. Otroligt omogen och fegt att inte riktigt vilja stå för de hon skriver heller med sina halv-anonyma kommentarer. Hoppas att hon ger sig med att hacka på er snart. :)

2012-01-10 @ 23:14:57
URL: http://stallkompisaar.blogg.se/
Postat av: k

haha patetiskt!

2012-01-11 @ 15:42:23
Postat av: k

du skyller alltså allt på dina föräldrar?



HUR BARNSLIG FÅR MAN VA??

2012-01-11 @ 17:44:33
Postat av: k

du skyller alltså allt på dina föräldrar?



HUR BARNSLIG FÅR MAN VA??

2012-01-11 @ 17:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0